Transplant De Par

Barbati si femei

Echipa Bendis Clinic este formata din medici ultraspecializati, cu un portofoliu de sute de pacienti multumiti!

Echipa medicala a activat si in clinici din Paris, Turcia si UK si sunt aprigi promotori ai celor mai noi tehnologii si cele mai inalte standarde de calitate din domeniu!

Transplant de par

Barbati

Tratamentul consta in extragerea si reintroducerea unitatilor foliculare ale aceluiasi pacient. Astfel, parul va continua sa creasca in mod natural, deoarece va fi prelevat dintr-o zona ”sanatoasa”, in general ceafa si tamplele, mai precis acele parti ale capului care nu sunt afectate de calvitie.

Procesul incepe cu o planificare personalizata in functie de tipul de calvitie. Echipa medicala, va urma pas cu pas tratamentul si va efectua o evaluare a situatiei tale.

De ce QFUE?

Tehnica QFUE avansat este cea mai evoluata tehnica de transplant de par. Non-invaziv, transplantul este realizat manual exclusiv de catre MEDICI si promite rezultate naturale, fara cicatrici si fara durere.

La Clinica Bendis utilizam sistemul Comfort-in de injectare fara ac. Anestezia este administrata prin folosirea unui jet de mare presiune, cu un diametru similar cu cel al trompei de tantar!

Transplant de par

Femei

Prin ce se diferentiaza transplantul de par la femei fata de cel la barbati:

La femei, in cele mai multe cazuri, grefele recoltate sunt implantate intre firele de par deja existente, ceea ce implica o atentie suplimentara din partea specialistilor pentru a evita distrugerea parului adiacent.

Daca ati amanat interventia de transplant datorita fricii de ace, acum va puteti recupera podoaba capilara fara durere si fara stres.

Fii unul din sutele de pacienti care se bucura de un implant reusit! Aspect natural, fara durere, fara cicatrici!

Cere mai multe informatii

Pentru alte informații ne puteți scrie prin acest formular și in maxim 24h veți primi un răspuns.

  Programare telefonic si WhatsApp

  Mereu alaturi de pacienti

  Clinica specializata in implantul de par si recuperare capilara. Programeaza-te acum! Peste 10 ani experinta in lupta impotriva caderii parului.

  0724.480.526
  Luni – Sambata: 8:30 – 17:00

  Programare prin telefon

   

  Programare prin WhatsApp