Transplantul de păr

De la chelie la păr! De ce să mai aștepți? E timpul să devii cea mai bună versiune a ta.

Tratamentul constă în extragerea și reintroducerea unităților foliculare ale aceluiași pacient. Astfel, părul va continua să crească în mod natural, deoarece va fi prelevat dintr-o zonă ”sănătoasă”, în general ceafa și tâmplele, mai precis acele părți ale capului care nu sunt afectate de calviție.

Procesul începe cu o planificare personalizată în funcție de tipul de calviție. Pre-operatoriu, pe baza unui examen tricoscopic, echipa medicală va efectua o evaluare a situației tale și va stabili o schemă de tratament bazată pe nevoile tale.

Darius Albulescu

Buna ziua. Pot spune ca am fost surprins de profesionalismul domnului Doctor si de bunatatea domniei sale! Nu am simtit gram de durere in timpul operatiei. Domnisoarele asistente sunt de nota 2000, prezentand un grad ridicat de pricepere si de indemanare. Sunt extrem de multumit de serviciile oferite Va recomand cu drag aceasta clinica, credeti-ma, nu o sa regretati alegerea facuta! 🤝

5.0/5.0
5/5

Răzvan Gabriel

Recomand!!
Procesul implantului de par este unul cu dureri mici, suportabile, pana la efectul complet al anesteziei, folosind echipament performant, ce face tot procesul mult mai sigur si eficient.
Personalul din clinica a fost foarte deschis la intrebari si informatii, atat pe plan de operatie, cat si pe plan general.
Nu au fost complicatii si nici infectii, sunt 9 luni de cand am facut implantul de par, si observ o evolutie foarte buna si reusita a operatiei.
Raportul pret-calitate este unul exceptional!

5.0/5.0
5/5

Sorin Merca

Dr. El Akari Skander este un medic deosebit de talentat si dedicat care mi-a facut un implant de par excelent. Am fost impresionat de atentia la detalii si de cunostintele sale in domeniu. In timpul precedurii m-am simtit pe deplin in siguranta. Personalul este minunat, sunt prietenoși și simpli. Nu m-am simțit niciodată grăbit. Toate întrebările mele au primit răspuns complet fiind tratat cu mult, mult respect. Am fost pe deplin informat cu privire la întregul proces și la ce să mă aștept la fiecare pas. Profesionalismul lor este de exceptie. Recomand cu caldura Dr.El Akan Skander impreuna cu toata echipa Clinica Bendis pentru serviciile sale de implant de par si nu numai. Ma reintorc de fiecare data pentru tratamentele de PRP, cu MARE drag. Va multumesc!

5.0/5.0
5/5

Pentru doamne

Alopecia androgenetică este una dintre principalele cauze ale căderii părului la femei.

Sunt afectate în proporție de 25% dintre femeile cu vârste cuprinse între 35 și 45 de ani și 35-45% dintre femeile de peste 50 de ani. Alopecia androgenetică, în cazul doamnelor poate reduce semnificativ densitatea părului pe linia frontală, tâmple și în partea din spate a capului, afectând încrederea și stima de sine. 

La femei, în cele mai multe cazuri, grefele recoltate sunt implantate între firele de păr deja existente, ceea ce implică o atenție suplimentară din partea specialiștilor pentru a evita distrugerea părului adiacent.

Anda Paven

Clar sunt foarte mulțumită de rezultatele mele. Recomand cu încredere și drag tuturor domnișoarelor și doamnelor! Dl.doctor și cele două asistente sunt superbi și primitori!Succes!

5.0/5.0
5/5

Magda Rezus

Am ales clinica Bendis dupa cautari indelungate, convinsi de recenziile pozitive. Am gasit o echipa de oameni de nota 10, extraordinari, profesionisti si o atmosfera primitoare si relaxanta. Multumim dlui doctor si personalului pentru suport, rabdare si atentie…. si pentru indicatiile primite pe parcursul interventiilor si postoperator, care au facut ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor. Recomand din toata inima clinica Bendis.

5.0/5.0
5/5

Andreea Păun

O experiență excelenta având în vedere profesionalismul d-lui dr Skander, un colectivul minunat, preocupat in permanenta de confortul pacientului, de stările prin care acesta trece in timpul procesului de implant. Explicații profesioniste la fiecare etapă, pre si postoperstor, preocupați si atenti, drăguți, amabili, o atmosferă relaxată. Recomand serviciile clinicii Bendis Cluj, dar mai ales ale d-lui dr Skander. Multumesc ca ati facut tot posibilul ca aceasta experienta sa fie ușoară și plăcută pentru mine.

5.0/5.0
5/5

Transplantul de barbă

Transplantul de barbă este recomandat pentru lipsa părului facial sau pentru o barbă care nu este sufficient de omogenă, neuniformă, lipsa conturului bărbii ori alopecia cicatricială a bărbii.

 Reprezintă o soluție eficientă pentru a densifica părul și conferă un aspect bărbătesc și îngrijit. 

O sesiune durează cca 6-7h. Pre-operatoriu trasează zona primitoare și zona donatoare în conformitate cu cerințele pacientului, respectând fizionomia feței. Grefele de păr sunt extrase individual iar tehnica de extracție foliculară permite ca zona coronei occipitale să rămână curată, fără cicatrici post-operatorii. 

Transplantarea grefelor se realizează manual. Crustele operatorii dispar după cca 10 zile. Îngrijirea crustelor vă este explicată în detaliu de către Dr. S. operatoriu. 

Vom evita bărbieritul 1-2 luni post operatoriu.

Transplantul de sprâncene

Transplantul de sprâncene este o soluție sigură și permanentă pentru persoanele care se confruntă cu goluri sau lipsa părului în această zonă.

Transplantul de sprâncene se bazează pe tehnica FUE și implică extracția unităților foliculare, deschiderea canalelor pentru implantare și ulterior implantarea noilor fire de păr în zona sprâncenelor.

Este esențial ca transplantul de par in zona sprâncenelor să fie efectuat de o echipă medicală și un specialist cu experiență pentru a obtine un aspect natural și definit.

De ce FUE?

Tehnica FUE

Tehnica FUE avansat este cea mai evoluată tehnică de transplant de păr. Non-invaziv, transplantul este realizat manual și promite rezultate naturale, fără cicatrici și fără durere.

Zona donatoare este definită în prealabil. Pentru un rezultat optim se ține cont de direcția de creștere a părului precum și de linia de transplantare.

Injectare fără ac!

Dacă ați amânat intervenția de transplant datorită fricii de ace, acum vă puteți recupera podoaba capilară fără durere și fără stres. La Clinica Bendis utilizăm sistemul Comfort-in de injectare fără ac. Anestezia este administrată prin folosirea unui jet de mare presiune, cu un diametru similar cu cel al trompei de țânțar!
Dacă ați amânat intervenția de transplant datorită fricii de ace, acum vă puteți recupera podoaba capilară fără durere și fără stres.

De ce Dr. S?

Dr. S Aestetics & Hair Recovery este destinația pacienților care caută servicii de top în transplant de păr, expertiza medicală și diagnostic corect de peste 7 ani.

Dr. Skander El Akari este un specialist renumit în micro-chirurgie capilară, oferind soluții atât pentru calvițiile androgenetice, cicatrici sau piele grefată.

Cu pasiune, inclinație către pacient și devotament, Dr. S are rezultate superioare la transplantul de păr. Combinat cu munca sa excepțională, echipa Dr. S este în permanență formată conform progreselor stiințifice din domeniu.

Rezultat natural

Transplantul de păr FUE vă permite să obțineți un rezultat final natural. Această metodă vă permite să obțineți rezutate complet naturale și creează micro cicatrici care sunt aproape invizibile cu ochiul liber, indiferent de lungimea părului.

Transplantul de păr FUE acoperă o calviție semnificativă, chiar dacă aveți părul creț sau alb.

Sapphire FUE permite deschideri de canal mai apropiate, asigurând o densitate mai mare și o vindecare mai bună.

Fii unul din miile de pacienți care se bucură de un implant reușit!

Aspect natural, fără durere, fără cicatrici !

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed